Over ons

Service, onderhoud & advies

ZONNEPANELEN SERVICEPUNT

Uw vaste servicepartner

in zonne-installatie

Zonnepanelen Servicepunt is een landelijke organisatie die zich enkel richt op service en onderhoud van zonne-systemen. Van een kleinschalig probleem bij een systeem eigenaar aan huis tot aan langlopende projecten voor installateurs, producenten en woning cooperaties.

Uw probleem is onze prioriteit
0

Aangesloten installateurs

0

Actieve serviceprojecten

0

Installaties in beheer

ZONNEPANELEN SERVICEPUNT

Uw vaste service partner in

zonne-installaties

Wat wij voor u kunnen betekenen

Groot & kleinschalig onderhoud

Bij Zonnepanelen Servicepunt kunt u terecht voor verschillende diensten en werkzaamheden. We installeren o.a. zonnepaneel installaties, monitoren systemen dagelijks en verzorgen het onderhoud van verschillende kleinschalige en grootschalige systemen. Ook geven wij onafhankelijk advies aan de particulieren woningeigenaar met betrekking tot installaties, rendement en onderhoud. Dat doen wij door de informatie van een systeem op afstand uit te lezen. En door gebruik te maken van de prestaties van vergelijkbare zonnesystemen en weerdata.

Ervaren installateurs &

advies door specialisten

Bij Zonnepanelen Servicepunt werken wij met diverse teams van ervaren installateurs en experts in zonnepanelen waar wij een jarenlange relatie mee hebben. Daarnaast streven wij en onze teams ook bij uw installatie naar perfectie. Onze vaste installateurs hebben vele installaties door heel Nederland geplaatst en zijn in bezit van alle benodigde certificaten en ruime ervaring. Mede hierdoor krijgt elke klant altijd passend en onafhankelijk advies op maat om het optimale uit uw PV-installatie te behalen.

ZONNEPANELEN SERVICEPUNT

SOLAREDGE - Advanced Service Partner

Zonnepanelen Servicepunt is ASP Partner van solaredge. En is onderdeel van het grootste installateurs platform in nederland. Hierdoor kunnen wij de consument gegarandeerd de beste service en adviezen aanbieden aan de hand van onze ervaring en certificeringen.

ONZE DIENSTEN

Service, onderhoud, spoeddienst en onafhankelijk advies op maat.

Uw service en onderhoud van uw zonne-installatie onderbrengen of uitbesteden bij een daarvoor ingerichte organisatie? Door onze ervaren installateurs zijn wij in staat om vrijwel alle diensten met betrekking tot zonnepanelen aan te bieden.  Bekijk onze diensten en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Monitoring
Altijd een optimaal werkende installatie.
Demontage
Altijd een oplossing, advies op maat
Reiniging
Reiniging zonne-installatie
Inspectie
Storing, onderhoud & prestatie controle
KLANTEN ERVARINGEN

Dit zeggen onze klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

103 beoordelingen, via Google reviews

Milan Navratil
Milan Navratil
06/05/2024
Wij hebben een installatie van ruim 7 jaar oud liggen op ons dak. De omvormer sloeg meermaals in storing, de installateur van ons bestaat niet meer, dus hebben wij hebben ZSP benaderd om bij ons langs te komen voor de storing op te sporen en op te lossen, en meteen de gehele installatie laten controleren. Er kwamen 2 vriendelijke monteurs langs precies op tijd volgens afspraak, die vervolgens de storing binnen een no time hebben opgespoord en ook opgelost. Vervolgens hebben zij ruim de tijd genomen om de gehele installatie te controleren en aan te pakken waar nodig. Bedankt ZSP.
Martijn van Duyvenbode
Martijn van Duyvenbode
07/04/2024
Onlangs service verkregen van Zonnepanelen Servicepunt. Sinds een jaar zonnepanelen maar er zat een productiefout in de optimizers waardoor deze vervangen moesten worden. We kregen keurig en op tijd bericht hoe het geheel zou gaan verlopen en hoe laat de monteurs kwamen, en op de dag zelf waren ze goed op tijd, vertelde duidelijk wat ze gingen doen en na een paar uur was alles geregeld en de zonnepanelen functioneren weer. Natuurlijk koffie klaargemaakt en nog even met de jongens bakkie gedaan. Zeer tevreden over het Servicepunt. Absoluut een aanrader als er wat is met je zonnepanelen. Gr. Martijn
Bryson Macllynn Poulina
Bryson Macllynn Poulina
03/04/2024
Top bedrijf🤝🏽💯
Bjarne Bakker
Bjarne Bakker
03/04/2024
Super klantvriendelijk bedrijf!
Synaptic.
Synaptic.
03/04/2024
Top service! Storing opgelost en alles netjes achtergelaten.
Andrada Stan
Andrada Stan
03/04/2024
I’m really happy with the service. It was quick and professional. Thanks a lot!
Rick Stoops
Rick Stoops
03/04/2024
Ruud van Geffen
Ruud van Geffen
03/04/2024
Top service! Vervanging was snel gedaan, contact liep soepel via e-mail en telefoon.
Vrijblijvend Contact

Vragen of meer informatie?

Contactformulier

Bekerakker 11D

5625VX, Eindhoven

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag
Zaterdag
Zondag


07:30 – 18:00
12:00 – 17:00
12:00 – 17:00

Zonnepanelen Servicepunt – Partners & aangesloten installateurs