Onze Diensten

Service en Onderhoud

Foutmelding of defecte onderdelen?

Onderdelen controleren/vervangen

Een groot voordeel van zonnepanelen is dat ze goedkoop zijn in gebruik. De onderhoudskosten liggen namelijk laag. Dit komt doordat de zonnepanelen relatief weinig onderhoud nodig hebben en dat een groot deel van het onderhoud redelijk snel is uit te voeren. Toch is het verstandig om uw zonnepanelen regelmatig te laten controleren op eventuele problemen zoals een verlaagd rendement en een slecht functionerende omvormer of een defecte optimizer. Wanneer dit het geval is, kan dit namelijk een negatief effect hebben op het rendement van uw zonnesyteem. Zo kunnen de zonnepanelen door technische problemen wel 50% tot 100% aan rendement verliezen.

Hoe werkt het?

Controleren van uw systeem

Een defect aan uw installatie, of krijgt u een foutmelding? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw problemen te verhelpen. We controleren uw systeem op afstand indien dit mogelijk is en komen vervolgens langs met de juiste onderdelen. Indien het niet mogelijk is om uw systeem op afstand uit te lezen komen we langs om uw systeem fysiek te controleren om de reden van de foutmelding(en) te achterhalen.

Service aanvragen & inplannen

Heeft u een specifieke vraag of aanvullende informatie? Maak een keuze in de offerte tool en vermeldt dit in de omschrijving of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten zal uw aanvraag behandelen en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Service aanvragen

Direct service aanvragen? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

Dit zeggen onze klanten

Gerard Voshaar
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Alles ging van een leien dakje. De mensen werken netjes en ruimen alles mooi op.
Marian Vermeulen-van Bree
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Zeer tevreden over dit bedrijf. Het telefonisch contact verliep heel gemoedelijk, alle vragen werden duidelijk beantwoord.
Jos de Haas
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Prima bedrijf! Deze week heb ik door het bedrijf "zonnepanelen servicepunt", ter uitbreiding, 2 extra zonnepanelen laten plaatsen.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

103 beoordelingen, via Google reviews