Onze Diensten

Installatie zonne-systeem

Installatie zonne-systeem

Uw eigen installatie op maat

Zonnepanelen zijn een uitstekende investering. Niet alleen in uw eigen portemonnee, maar ook in het milieu. Geen wonder dus dat steeds meer mensen zonnepanelen kopen. Zonnepanelen op uw dak voorzien uw eigen huishouden van elektriciteit die de panelen opwekken met daglicht. Het is een natuurlijke en duurzame bron van energie. Voordat u zonnepanelen aanschaft, is het belangrijk om te weten of uw dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op passen en wat de verwachte opbrengst is. Bij Zonnepanelen Servicepunt krijgt u snel en vrijblijvend online advies over zonnepanelen en installaties.

Hoe werkt het?

Installatie van uw systeem.

Koopt u zonnepanelen bij Zonnepanelen Servicepunt? Dan doorloopt u enkel drie eenvoudige stappen. Zonnepanelen aanschaffen is zo geregeld. Door ons advies op maat weet u snel of uw dak geschikt is en hoeveel panelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. Ook krijgt u advies over welk zonnepanelen u het beste kunt kopen. Daarna volgt er een adviesgesprek met een van onze experts, zodat de offerte naadloos aansluit bij uw situatie. Daarna volgt een vrijblijvende offerte en gaan we na akkoord en ondertekening over tot installatie.

Volledige ontzorging en snelle installatie

Bij Zonnepanelen Servicepunt leveren we niet alleen uw zonnepanelen, maar nemen wij ook al uw zorgen volledig weg. Voordat we de zonnepanelen installeren, onderzoeken wij eerst wat de optimale ligging is. Dit legplan stellen wij vooraf op, voordat we overgaan tot de montage van zonnepanelen. Hierbij houden we rekening met schaduw, obstakels en oppervlakte van het dak.

Hoe lang duurt het?

Planning & Installatie

Het installeren van een zonnestroomsysteem duurt ongeveer één dagdeel. Dit hangt samen met de grootte van het gekozen pakket. Ons standaard pakket bestaat uit 10 panelen, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor 6 of 9 zonnepanelen inclusief montage. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van dakhaken en profielen waar de panelen op komen te liggen en de installatie van de zonnepanelen zelf. Vervolgens het plaatsen van de omvormer en het aanleggen van een stroomkabel tussen de omvormer en meterkast Zonnepanelen inclusief installatie: het ultieme gemak!

Service aanvragen & inplannen

Heeft u een specifieke vraag of aanvullende informatie? Maak een keuze in de offerte tool en vermeldt dit in de omschrijving of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten zal uw aanvraag behandelen en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een vrijblijvende zonnepanelen offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

Dit zeggen onze klanten

Gerard Voshaar
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Alles ging van een leien dakje. De mensen werken netjes en ruimen alles mooi op.
Marian Vermeulen-van Bree
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Zeer tevreden over dit bedrijf. Het telefonisch contact verliep heel gemoedelijk, alle vragen werden duidelijk beantwoord.
Jos de Haas
Premium - abonementsvorm
Lees verder
Prima bedrijf! Deze week heb ik door het bedrijf "zonnepanelen servicepunt", ter uitbreiding, 2 extra zonnepanelen laten plaatsen.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

103 beoordelingen, via Google reviews