Onze Diensten

Garantie vervangingen

Garantie vervaningen
SolarEdge & Enphase

Bij Zonnepanelen Servicepunt begrijpen we hoe belangrijk het is dat je zonne-energiesysteem betrouwbaar en efficiënt blijft werken. Daarom bieden wij gratis garantie vervangingen voor optimizers en omvormers van SolarEdge en Enphase. Als een onderdeel defect raakt, zorgen wij ervoor dat het snel en vaak kosteloos wordt vervangen, zodat je systeem weer optimaal kan presteren.

Wat valt er onder garantie vervangingen?

Onze garantie vervangingsdienst is er om ervoor te zorgen dat jouw zonne-energiesysteem altijd betrouwbaar en efficiënt blijft werken. Wanneer een optimizer of omvormer van SolarEdge of Enphase defect raakt, zorgen wij ervoor dat het snel en kosteloos wordt vervangen. Ons team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat klaar om professionele en veilige installaties van vervangingsonderdelen uit te voeren.

Hoe werkt het?
Garantie vervaningen voor defecten

Melding van Defecten:
Zodra je een probleem met je optimizer of omvormer opmerkt, neem je contact op met onze klantenservice.

Diagnose en Beoordeling:
We diagnosticeren het probleem op afstand of ter plaatse om te bepalen welke onderdelen vervangen moeten worden.

Snelle Vervanging:
Onze monteurs komen langs om de defecte onderdelen te vervangen en te testen om ervoor te zorgen dat alles correct werkt.

Kosten en administratie

Bij Zonnepanelen Servicepunt nemen we ook de administratieve werkzaamheden uit handen. We regelen alles, van het aanvragen van vervangingsonderdelen tot het afhandelen van garantieclaims, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Service aanvragen & inplannen

Heeft u een specifieke vraag of aanvullende informatie? Maak een keuze in de offerte tool en vermeldt dit in de omschrijving of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten zal uw aanvraag behandelen en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Dit zeggen onze klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

103 beoordelingen, via Google reviews

Milan Navratil
Milan Navratil
06/05/2024
Wij hebben een installatie van ruim 7 jaar oud liggen op ons dak. De omvormer sloeg meermaals in storing, de installateur van ons bestaat niet meer, dus hebben wij hebben ZSP benaderd om bij ons langs te komen voor de storing op te sporen en op te lossen, en meteen de gehele installatie laten controleren. Er kwamen 2 vriendelijke monteurs langs precies op tijd volgens afspraak, die vervolgens de storing binnen een no time hebben opgespoord en ook opgelost. Vervolgens hebben zij ruim de tijd genomen om de gehele installatie te controleren en aan te pakken waar nodig. Bedankt ZSP.
Martijn van Duyvenbode
Martijn van Duyvenbode
07/04/2024
Onlangs service verkregen van Zonnepanelen Servicepunt. Sinds een jaar zonnepanelen maar er zat een productiefout in de optimizers waardoor deze vervangen moesten worden. We kregen keurig en op tijd bericht hoe het geheel zou gaan verlopen en hoe laat de monteurs kwamen, en op de dag zelf waren ze goed op tijd, vertelde duidelijk wat ze gingen doen en na een paar uur was alles geregeld en de zonnepanelen functioneren weer. Natuurlijk koffie klaargemaakt en nog even met de jongens bakkie gedaan. Zeer tevreden over het Servicepunt. Absoluut een aanrader als er wat is met je zonnepanelen. Gr. Martijn
Bryson Macllynn Poulina
Bryson Macllynn Poulina
03/04/2024
Top bedrijf🤝🏽💯
Bjarne Bakker
Bjarne Bakker
03/04/2024
Super klantvriendelijk bedrijf!
Synaptic.
Synaptic.
03/04/2024
Top service! Storing opgelost en alles netjes achtergelaten.
Andrada Stan
Andrada Stan
03/04/2024
I’m really happy with the service. It was quick and professional. Thanks a lot!
Rick Stoops
Rick Stoops
03/04/2024
Ruud van Geffen
Ruud van Geffen
03/04/2024
Top service! Vervanging was snel gedaan, contact liep soepel via e-mail en telefoon.