Onze Diensten

Demontage zonne-systeem

Verhuizing of onderhoud?
Demontage door professionals

Wanneer er werkzaamheden aan een dak verricht worden kan het zijn dat er zonnepanelen tijdelijk gedemonteerd moeten worden. Wanneer dit het geval is is het van groot belang dat dit op de juiste manier gebeurt. 

Het (de)monteren van zonnepanelen brengt namelijk risico’s met zich mee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld brandgevaar door slecht monteren of een opbrengstdaling door een verkeerde aansluiting. Hierdoor is het enorm belangrijk dat dit door experts uitgevoerd wordt.

Hoe werkt het?
Demontage van uw systeem.

Onze specialisten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en kennis. U kunt met vrijwel al uw technische problemen bij ons terecht. Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een standaardtarief gebaseerd op het aantal panelen. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Indien akkoord plannen we in overleg met de klant een gewenste datum en tijd in.

Hoelang duurt het demonteren?

Bij de gemiddelde woning duurt het demonteren van een zonnestroomsysteem ongeveer één dagdeel. Uiteraard hangt dit samen met de grootte van project en het doel van de demontage. De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van de panelen, dakhaken en de profielen waar de panelen op liggen. Vervolgens het loskoppelen van de omvormer, en de stroomkabel tussen de omvormer en meterkast.

Service aanvragen & inplannen

Heeft u een specifieke vraag of aanvullende informatie? Maak een keuze in de offerte tool en vermeldt dit in de omschrijving of neem vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten zal uw aanvraag behandelen en zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Dit zeggen onze klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

8,2

103 beoordelingen, via Google reviews

Milan Navratil
Milan Navratil
06/05/2024
Wij hebben een installatie van ruim 7 jaar oud liggen op ons dak. De omvormer sloeg meermaals in storing, de installateur van ons bestaat niet meer, dus hebben wij hebben ZSP benaderd om bij ons langs te komen voor de storing op te sporen en op te lossen, en meteen de gehele installatie laten controleren. Er kwamen 2 vriendelijke monteurs langs precies op tijd volgens afspraak, die vervolgens de storing binnen een no time hebben opgespoord en ook opgelost. Vervolgens hebben zij ruim de tijd genomen om de gehele installatie te controleren en aan te pakken waar nodig. Bedankt ZSP.
Martijn van Duyvenbode
Martijn van Duyvenbode
07/04/2024
Onlangs service verkregen van Zonnepanelen Servicepunt. Sinds een jaar zonnepanelen maar er zat een productiefout in de optimizers waardoor deze vervangen moesten worden. We kregen keurig en op tijd bericht hoe het geheel zou gaan verlopen en hoe laat de monteurs kwamen, en op de dag zelf waren ze goed op tijd, vertelde duidelijk wat ze gingen doen en na een paar uur was alles geregeld en de zonnepanelen functioneren weer. Natuurlijk koffie klaargemaakt en nog even met de jongens bakkie gedaan. Zeer tevreden over het Servicepunt. Absoluut een aanrader als er wat is met je zonnepanelen. Gr. Martijn
Bryson Macllynn Poulina
Bryson Macllynn Poulina
03/04/2024
Top bedrijf🤝🏽💯
Bjarne Bakker
Bjarne Bakker
03/04/2024
Super klantvriendelijk bedrijf!
Synaptic.
Synaptic.
03/04/2024
Top service! Storing opgelost en alles netjes achtergelaten.
Andrada Stan
Andrada Stan
03/04/2024
I’m really happy with the service. It was quick and professional. Thanks a lot!
Rick Stoops
Rick Stoops
03/04/2024
Ruud van Geffen
Ruud van Geffen
03/04/2024
Top service! Vervanging was snel gedaan, contact liep soepel via e-mail en telefoon.